Belçika Mavisi : belçika mavisi | Ganado de carne, Ganado vacuno, Animales ... / Oldukça kaslı olan bu inek türü heykele benzeyen görüntüsü ile de oldukça dikkat çekmektedir.

Belçika Mavisi : belçika mavisi | Ganado de carne, Ganado vacuno, Animales ... / Oldukça kaslı olan bu inek türü heykele benzeyen görüntüsü ile de oldukça dikkat çekmektedir.. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Şarole i̇neğimizin belçika mavisi buzağısı doğdu maşallah. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş.

Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Eğer ki belçika çayırlarında bir belçika mavisi'yle yolunuz kesişecek olsaydı, emin olun ona saygıyla yol verirdiniz. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı.

BELÇİKA MAVİSİ Suni Tohumlama Worldgen -Worldgen Genetik ...
BELÇİKA MAVİSİ Suni Tohumlama Worldgen -Worldgen Genetik ... from www.worldgen.com.tr
Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Et verimi çok yüksek bir ırktır. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir. Belgium blue (belçika mavisi i̇neği).

Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow.

Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow. Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir. Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur.

Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri.

Belçika Mavisi - YouTube
Belçika Mavisi - YouTube from i.ytimg.com
Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. 20/04/2011 by admin 12 comments. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir.

Lokman ciel 1.036 views2 months ago.

Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavisi belçika mavisi özellikleri peki neden bu kadar önemli? Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Oldukça kaslı olan bu inek türü heykele benzeyen görüntüsü ile de oldukça dikkat çekmektedir. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Lokman ciel 1.036 views2 months ago. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler.

Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor.

Sığırların Hulku: Belçika Mavisi | Hayalim Bi' Çiftlik
Sığırların Hulku: Belçika Mavisi | Hayalim Bi' Çiftlik from www.hayalimbiciftlik.com
Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Et verimi çok yüksek bir ırktır. Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar.

Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır.

Oldukça kaslı olan bu inek türü heykele benzeyen görüntüsü ile de oldukça dikkat çekmektedir. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Et verimi çok yüksek bir ırktır. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir.

Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? belçika. Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook